mojegotowanie.pl
Poniedziałek, 21 maja 2012 r.
Diety Vitalia

Nowy temat Lista tematów

Temat:

AKCJA LATO 2010- pozostało tylko 100 dni !!! Schudniemy !!!

Kluska66

Miasto: Poznań

Listów: 43

12 marca 2010, 21:44 (List #1)
Hej dziewczyny.....
Mam już dosyć swojego wyglądu i pomimo tego, że dzisiaj znowu się obżerałam (niestety mam problem z kompulsywnym jedzeniem:(...)planuję od jutra PO RAZ OSTATNI W ŻYCIU zacząć ostrą dietkę.....tzn. ostrą w tym sensie, że MUSI SIĘ UDAĆ!! a AŻ TAKA OSTRA to ona nie bedzie, bo planuje 1400-1500 kcal + ćwiczenia, wiec bardzo zdrowo............niestety mam wielki problem z motywacją....za każdym razem wytrzymuje kilka dni i rzucam się na jedzenie....mam tego dosyć...DZIEWCZYNY ZOSTAŁO TYLKO 100 DNI DO WAKACJI....od jutra do 21 czerwca....JEDYNE 100 DNI !!!!!..........nie dużo czasu, ale jeszcze dużo za się zrobić.....nawet schudnąć jakieś 10 kg;)- a tyle właśnie mi by się przydało......Więc kto chętny bardzo zapraszam do akcji, ale ten temat nie morze umrzeć ON MUSI DZIAŁAĆ OD RANA DO WIECZORA, CODZIENNIE WPISY, CODZIENNIE WSPARCIE !!!......Kto ma tzw.,,słomiany zapał'' to niech lepiej nawet nie zaczyna.....:/Jeżeli macie jakieś propozycje, tabelki, motywacje,zadania itp. co bedziemy robić to dawajcie swoje pomysły....!!! WAŻENIE PROPONUJĘ CO TYDZIEŃ NP. W SOBOTĘ !:)

Postanowienie wakacyjne: schudnę do WAKACJI !!
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

mery124

Miasto: Laska

Listów: 352

12 marca 2010, 21:46 (List #2)
Ja trzymam się już ponad miesiąc ale zawsze mogę dołączyć :) w grupie raźniej
Postanowienie wakacyjne: Utrzymac wage
Pasek wagi

dramagirl17

12 marca 2010, 21:47 (List #3)

no to ja się dołączam , tylko ze niestety u mnie z ważeniem to co dwa dni bo jestem za bardzo uzależniona od wagi hihi 

Też mam problem z kompulsywnym obżeraniem się .. ale od jutra biorę się ostroo...     musi się udać!

Memfis

Listów: 429

12 marca 2010, 21:47 (List #3)
mi juz duzo nie zostalo..cel mam do wielkanocy, ale zycze Ci powodzenia;)
Postanowienie noworoczne: schudne do 62 kg i utrzymam wage
Pasek wagi

Kluska66

12 marca 2010, 21:52 (List #5)
dzieki.........witam dziewczyny i zapraszam kolejne !;) Jakie plany, zasady itp. ustalamy??Macie jakies pomysły??;)
Dramagirl ja dzisiaj to zżarlam chyba z 5 tys kcal:(( zupełnie bezmyślnie...czuje sie okropnie:(
Pasek wagi

PokerFacee

12 marca 2010, 21:53 (List #6)
Dołączam się :) Mam właśnie około 10 kg do zrzucenia :) da się zrobic :)

dramagirl17

12 marca 2010, 21:54 (List #7)

Kluska 66  - znam ten ból ;(     kompulsy to najgorsze co może być .. ja od stycznia przytyłam 8 kg przez kompulsy ;( 

Ja mam swój plan wpisany w pamiętniku więc jeżeli ktoś chcę przeczytać to proszę bardzo :):*

martaaa...

12 marca 2010, 21:57 (List #8)
no to moze ja też sie przyłącze :) właśnie zakończyłam opisywac swój plan działania zapisany w moim pięknym zeszyciku :) głównie to zamierzam jesc mniej, zdrowo , bez zadnych słodyczy, dań fast food itp :) oczywiscie cwiczenia u mnie : stepper, skakanka, Jillian Michaels, Clubland i Pump It Up :) nie zapominam równierz o balsamach ujedrniających wyszczuplajacych na cellulit itp :)

Kluska66

12 marca 2010, 22:01 (List #9)
o widzę że akurat wszystkie mamy bardzo podobne wagi i bardzo podobne cele;)hehe.....oby w końcu się udało, dziiewczyny to juz ostatnia szansa jesli chcemy w te wakacje wygladac bosko, jedyne 100 dni !!!!!! A później jakas stabilizacja i normalne zdrowe zycie !!! Ja tak chcę!!!....Codziennie na wieczor...a rano sie budze.....wytrzymuje do południa a pozniej dopadają mnie kompulsy.....nie umiem sobie z nimi poradzic naprawde !:(
Pasek wagi

dramagirl17

12 marca 2010, 22:01 (List #10)

martaaa...            Witam Immieniczke  a tak wogóle to chciałam odpisać na twój komentarz ale masz pamiętnik tylko dla znajomych więc Cię dodałam...      Musi się nam udać.. !  nie ma innej opcji.. ten plan nie może nas zawieść. !

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.

kobieta.pl claudia.kobieta.pl naj.kobieta.pl gala.pl glamour.pl rodziceonline.pl focus.pl national-geographic.pl klubrysia.pl odyssei.pl