Mam już dosyć swojego wyglądu i pomimo tego, że dzisiaj znowu się obżerałam (niestety mam problem z kompulsywnym jedzeniem:(...)planuję od jutra PO RAZ OSTATNI W ŻYCIU zacząć ostrą dietkę.....tzn. ostrą w tym sensie, że MUSI SIĘ UDAĆ!! a AŻ TAKA OSTRA to ona nie bedzie, bo planuje 1400-1500 kcal + ćwiczenia, wiec bardzo zdrowo............niestety mam wielki problem z motywacją....za każdym razem wytrzymuje kilka dni i rzucam się na jedzenie....mam tego dosyć...DZIEWCZYNY ZOSTAŁO TYLKO 100 DNI DO WAKACJI....od jutra do 21 czerwca....JEDYNE 100 DNI !!!!!..........nie dużo czasu, ale jeszcze dużo za się zrobić.....nawet schudnąć jakieś 10 kg;)- a tyle właśnie mi by się przydało......Więc kto chętny bardzo zapraszam do akcji, ale ten temat nie morze umrzeć ON MUSI DZIAŁAĆ OD RANA DO WIECZORA, CODZIENNIE WPISY, CODZIENNIE WSPARCIE !!!......Kto ma tzw.,,słomiany zapał'' to niech lepiej nawet nie zaczyna.....:/Jeżeli macie jakieś propozycje, tabelki, motywacje,zadania itp. co bedziemy robić to dawajcie swoje pomysły....!!! WAŻENIE PROPONUJĘ CO TYDZIEŃ NP. W SOBOTĘ !:)