mojegotowanie.pl
Poniedziałek, 21 maja 2012 r.
Diety Vitalia

Nowy temat Lista tematów

Temat:

TERAZ!!! BO NAPRAWDĘ CHCĘ BYC SZCZUPLA I SZCZESLIWA

• Słowa kluczowe:

kassey

4 września 2010, 22:23 (List #41)

Jejj jak sie ciesze ze juz tyle was tu jest :))))

1 dzien diety okreslam jako udany :D jeeeee w koncu !!!

kassey

4 września 2010, 22:26 (List #42)
oby tak dalej!!! kupilam sobie dzis duzo owocow zeby zastapic slodycze czyms zdrowszym :) jutro sobie chyba zrobie ulubioną salatke (salata ,ogorek ,pomidory ,ser feta + lekki dressing ) musze sie przestawic na wartosciowe pozywienie :) bo ostatnio byla pizza na zmiane z chipsami i czekoladowymi batonikami wiec to troche szok dla mnie :P ale po tyg mysle ze sie juz przyzwyczaje

kassey

4 września 2010, 22:29 (List #43)

tak mi z tym zle ze zmarnowalam wakacje... wiecie ze nie pojechalam w tym nad jezioro do rodziny bo sie wstydzilam bo mam tam duzo ukochanych znajomych a ja glupia sie wstydzilam ze przytylam... :( i nie moglam jechac poprostu mialam taka blokade ..tak sie tego bala mze nie wyjechalam w tym roku nigdzie.... to nie moze sie juz powtorzyc!

Lolalolalola

4 września 2010, 22:29 (List #44)
Pewnie, dasz radę :)

sm2202

Miasto: D

Listów: 8209

4 września 2010, 22:34 (List #45)
ja od tamtego roku kiedy byłam z mężem na wakacjach obiecałam sobie że zadbam o siebie i co leniuchowałam cały rok w tym roku powiedziałm nie dość tego nie chce wyglądać jak armata leżąc na leżaku i wstydzić się za siebie może nigdy nie będe miss ale cóż przy mojej wadze dobre i 20 kilosów i tak dla siebie będe czuć sie jak laska
Postanowienie noworoczne: DO KOŃCA ROKU 75 LOOK
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

kassey

4 września 2010, 23:10 (List #46)

sm czyli czujemy sie podobnie :) troche zawalilysmy  :p,ale juz nie da sie cofnac czasu, trzeba poprostu wyciagnac wnioski i nie siedzie z zalozonymi rekami

sm2202

Miasto: D

Listów: 8209

5 września 2010, 09:37 (List #47)
dzień doberek myslałam ze już ktos coś napisał pije poranna kawke i zastanawiam się co u was
Postanowienie noworoczne: DO KOŃCA ROKU 75 LOOK
Pasek wagi

Lolalolalola

5 września 2010, 09:39 (List #48)

Witam

:)

Ja właśnie po śniadanku jestem, owsiaka z malinami i bułeczka dukana (350kcal)

Sylwka727

Miasto: Malawa

Listów: 210

5 września 2010, 09:59 (List #49)
Siemka:)
Już dawno bym coś napisała ale u mnie takie zimno że aż się nie chce spod kołdry wyłazić:(
A teraz idę coś wszamać:)
Pasek wagi

Lolalolalola

5 września 2010, 10:18 (List #50)
Smacznego :)

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.

kobieta.pl claudia.kobieta.pl naj.kobieta.pl gala.pl glamour.pl rodziceonline.pl focus.pl national-geographic.pl klubrysia.pl odyssei.pl