mojegotowanie.pl
Poniedziałek, 21 maja 2012 r.
Diety Vitalia

Nowy temat Lista tematów

Temat:

Koniec z Vitalją!

anusiaczekk

Miasto: Toronto

Listów: 727

15 marca 2010, 20:14 (List #21)

> > Powodzenia kochana;* cookie1995.  denerwuje
> mnie> takie cosaha :D

nom

Postanowienie wakacyjne: Schudnę i będę sexy ;D
Pasek wagi

hanoirocks

Miasto: Lafayette In

Listów: 898

26 marca 2010, 22:57 (List #22)
cóż, ja ten portal lubię, taka miła atmosfera tu panuje i w ogóle ;]
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

sanoria

Miasto: Raj

Listów: 871

29 marca 2010, 18:09 (List #23)
mi vitalia duzo pomogła i nadal jest mi potrzebna.
Postanowienie wakacyjne: utrzymać wagę ! precz z jo-jo !!!!!
Pasek wagi

lotopauanka

Miasto:

Listów: 5361

21 kwietnia 2010, 23:35 (List #24)
tak też sie nad tym zastanwiam i też mam takie odczucia, ze czym wiecej tu jestem tym gorzej mi niejesć, bo ciagle o tym jedzneiu mysle... Ale podoba mis ie to forum i jeszcze sobie na nim pobede ;p
Postanowienie noworoczne: Wiecej konsekwencji!
Pasek wagi

Narem

Miasto: Paryż

Listów: 637

22 kwietnia 2010, 01:31 Edytowane przez Narem 22 kwietnia 2010, 01:35 (List #25)

Kurcze ja też raz na poczatku skasowałam konto... Nie wychodziło mi to moje odchudzanie i było mi wstyd... Ale wróciłam, bo nikt nie potrafi tak wspierać jak kochane Vitalijki;*

A jedzenie po prawdzie nas otacza, a Vitalia pomaga ćwiczyć silną wolę, uczysz się myśleć o jedzeniu, rozmawiać w inny sposób niż dotychczas. Każdy potrzebuje czasem wytchnienia od tego wszystkiego, ostatnio wybyłam na 3 miesiące bez usuwania konta.I tak wróciłam i liczę, że ty tez niedługo do nas wrócisz:))

Pasek wagi

kami6984

Miasto: Płock

Listów: 185

28 kwietnia 2010, 23:53 Edytowane przez kami6984 28 kwietnia 2010, 23:57 (List #26)
hmmm....trochę to zastanawiające...jeśli nie można odejść od komputera,żeby np.iść na spacer,to już na pewno nie jest wina portalu...ale każdy ma prawo wmawiać sobie co chce...
Ja uważam,że odchudzającej się osoby nikt tak dobrze nie zrozumie i nie wesprze,jak inna odchudzająca się osoba bo tak naprawdę tylko my wiemy co to znaczy przechodzić przez męczarnie,odmawiając sobie pysznego jedzonka...i myślę,że to,że odchudzająca osoba jest głodna nie jest spowodowane czytaniem forum i pamiętników...heheheh,śmieszne to trochę...
Postanowienie noworoczne: 10kg mniej.....do wakacji !!!
Pasek wagi

francais

9 maja 2010, 12:20 (List #27)
Zrobiłam tak samo..och...żeby raz ^^
ale wróciłam.

Tu mam wsparcie, zrozumienie.
Inne dały radę, i mnie może się udać. :)

Ale powodzenia :)

lesnakonwalia

Miasto: Mińsk Mazowiecki

Listów: 320

24 czerwca 2010, 15:54 (List #28)
też miałam kiedyś konto, skasowałam i ostatnio wróciłam. I rzeczywiście jak czytam o jedzeniu to może i nabieram na nie ochoty, zwłaszcza, że mam teraz w domu sporo smakołyków bo po porządnych zakupach jestem, ale jak patrzę na fotki typu "przed i po", spojrzę w lustro no to nie mogę noooo, coś się buntuje, wtedy słuchawki na uszy, posłucham czegoś albo jakiś film obejrzę i jakoś idzie przetrwać do następnego dnia, a potem znowu walka...przynajmniej mam nadzieję, że dalej tak będzie...no bo jak sobie pomyślę, że przez całe życie będę się odchudzać i tyć to ani to zdrowe, ani przyjemne...trzeba być twardym!

Agulenkaa

Miasto: Sosnowiec

Listów: 174

24 czerwca 2010, 19:52 (List #29)

życzę ci powodzenia

:*

ja też się chyba z każdym dniem poddaje.. to właśnie jest okropne .. zdążyłam zżucić 8 kilo brakowało mi tylko 4-5 i chyba to już koniec chyba już nie mam dalszej motywacji do odchudzania.. życze wszystkim chudzielcom i odchudzającym się by wytrwali. dla mnie najlepsza będzie kilkudniowa przerwa od tego całego zamieszania, jedzenia niskokalorycznego.

Pasek wagi

pusia27

Miasto: oxford

Listów: 6

26 czerwca 2010, 12:06 (List #30)
Ja dopiero tu jestem od tyg i tez codziennie tu zagladam. Mi sie tu podoba przynajmniej mam jakies zajecie i myslenie o czyms. Fakt ze zadroszcze wszystkim tym dziewczyna ktore juz tyle schudly, ale zawsze cos napisza ciekawego jak to zrobily i moze za jakis czas ja bede takie rady dawac. Nie poddawac sie prosze !!!
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.

kobieta.pl claudia.kobieta.pl naj.kobieta.pl gala.pl glamour.pl rodziceonline.pl focus.pl national-geographic.pl klubrysia.pl odyssei.pl