mojegotowanie.pl
Wtorek, 22 maja 2012 r.
Diety Vitalia

Nowy temat Lista tematów

Temat:

DIETA PROTEINOWA

Gosiaaa1982

Miasto: Kraków

Listów: 31

18 października 2011, 21:37 (List #61131)
Witajcie :) rozpoczęłam dietę 27 września. Waga się waha. Po fazie 1 spadło mi tylko 3 kg. Przy 2 fazie na warzywach no i stoję w miejscu od tygodnia choć auto zamieniłam na tramwaj i przestrzegam diety. Jem jogurty 3% z owocami, ale nie potrafię ich sobie odmówić gdy mam ochotę na słodkie. Jak robicie, że tak szybko chudniecie? jak dajecie radę pić 1,5 litra wody w 1 dniu? ja nie daję rady z wodą. Piję maks 1litr.
Dziękuję z góry za pomoc i rady :)
Postanowienie wakacyjne: Do wakacji widzieć 6 z przodu :)
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

MartiFH

Miasto: Gdańsk

Listów: 376

19 października 2011, 12:35 (List #61132)
A ja weszłam w trzecią fazę, tylko... się nie trzymam, bo zaczęłam biegać. Nie mogę patrzeć na nabiał, no nie mogę więc nieco się lękam, że przytyję i nie wiem czy po utracie 12 kg nie mogę jakoś przejść na inną dietę np Montignaca i dorzucić 5 razy w tygodniu minimum godzinę ćwiczeń>? Ktoś coś o tym wie?
Postanowienie wakacyjne: Do końca czerwca osiągnąć wymarzoną wagę!
Pasek wagi

brydziajones

Miasto: Limassol

Listów: 148

7 marca 2012, 11:40 (List #61133)
watek umarl smiercia naturalna widze :(
Postanowienie wakacyjne: 1 cel kwiecien :60kg ,2 cel maj :55kg, 3 cel czerwiec : 54 kg i stabilizacja
Pasek wagi

olka0688

Miasto: Opole

Listów: 4

8 marca 2012, 11:33 (List #61134)
Witam :) jestem studentką II roku Biotechnologii kosmetologicznej na Uniwersytecie Opolskim. W tym roku piszę pracę magisterską na temat diety Dukana. Mam prośbę do wszystkich Pań, które chciałyby się podzielić swoimi doświadczeniami oraz spostrzeżeniami o wypełnienie ankiety.Ankieta została sporządzona jako pomoc przy pisaniu pracy magisterskiej. Jest to ankieta wstępna w celu zapoznania opinii o diecie Dukana. Ankieta jest anonimowa.
Wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 5 min.
Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety.
http://moje-ankiety.pl/respond-21108.html

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.

kobieta.pl claudia.kobieta.pl naj.kobieta.pl gala.pl glamour.pl rodziceonline.pl focus.pl national-geographic.pl klubrysia.pl odyssei.pl