mojegotowanie.pl
Wtorek, 22 maja 2012 r.
Diety Vitalia

Nowy temat Lista tematów

Temat:

eveline

Diamandka

Miasto: Azerbejdżan

Listów: 12222

12 marca 2010, 23:51 (List #11)
A mnie te sztuczne efekty zawsze wkurzały. Skutek jest taki, że mam w łazience kilka tubek różnych smarowideł, których nie używam bo albo po nich gorąco, albo zimno jak cholera. TRen efekt to tylko bełkot marketingowy. Na każdej tubce z takim preparatem "stoi" napisane, że efekt chłodzący/rozgrzewający jest równoznaczny z efektem działania danego badziewka. I to ma ludzi nabijac w butelkę, a koncerny kosmetyczne zbijaja na tym kasę.Mym skromnym zdaniem nie ma nic lepszego niż ruch i odpowiednia dieta. To ZAWSZE działa.
Postanowienie noworoczne: Cele na 2012r: marsz/kije 8,3/500 km; rower terenowy 1164/6000km; bieganie 0/200 km; pływanie 45,9/200 km
Pasek wagi
Obecna sylwetka

sevee

13 marca 2010, 19:37 (List #12)
agatqa1 powiem Ci za jakieś 2 tygodnie, ponieważ stosuję go jak na razie dosć krótko, bo zaledwie 2 tygodnie. Efekty jakieś są, zwłaszcza jeżeli o brzuch i uda chodzi, ale to też zasługa odżywiania i ćwiczeń, wiec nie jestem w stanie teraz stwierdzić jaki procent w tym jest dzięki kremom ;-)

agatqa1

Miasto: Wrocław

Listów: 313

13 marca 2010, 23:26 (List #13)

ok. w takim razie bede czekacxD ja zakupiłam dzisiaj eveline czerwony bo słyszałam o nim naprawde duzo dobrego także narazie bede go używać i tez zobacze u siebie czy będą jakieś efekty, a za jakiś czas może kupie jeszcze jakiś inny i bede 2 stosować i sie przekonam czy efekty jakis lepsze będą

Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.

kobieta.pl claudia.kobieta.pl naj.kobieta.pl gala.pl glamour.pl rodziceonline.pl focus.pl national-geographic.pl klubrysia.pl odyssei.pl